#هرهفته_الف_ب_ايران
تعداد بازدید: 4
پرتال
پرتال
تماس با ما
تماس با ما
درباره ما
درباره ما
نقشه سایت
نقشه سایت
ورود
Toggle navigation
صفحه اصلي
baner99
پويش
پويش 98
پويش مهرماه
هفته اول استان تهران
هفته دوم استان ايلام
هفته سوم استان قم
پويش آبان ماه
هفته چهارم آذربايجان غربي
هفته پنجم استان يزد
هفته پنجم استان کرمان
هفته ششم استان سمنان
پويش آذرماه
هفته هفتم استان فارس
هفته هفتم استان آذربايجان شرقي
هفته هشتم استان کرمانشاه
هفته نهم استان کردستان
پويش دي ماه
هفته دهم استان خراسان رضوي
هفته دهم استان گيلان
هفته يازدهم استان کرمان
هفته یازدهم استان اردبیل
هفته دوازدهم استان سيستان و بلوچستان
پويش بهمن ماه
هفته پانزدهم استان خوزستان
هفته چهاردهم استان تهران
هفته سيزدهم استان همدان
هفته شانزدهم استان مازندران
هفته هفدهم استان هرمزگان
پویش اسفندماه
هفته بیستم استان های بوشهر، فارس، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و تهران
هفته نوزدهم استان های قزوین، زنجان، کرمان، لرستان و اصفهان
هفته هجدهم استان خراسان شمالی
ديرين ديرين
طراحي
بنر لايه باز 300*400
بنر لايه باز 200*90
کليپ ها ي 98
گزارش پويش
نظرسنجي پويش
یاداشت
از خراسان تا گیلان با مردم
الف-ب در خوزستان
الف-ب عدالت
سرزمین موسیقی، کوه، برف و غیرت
غرب زاگرس؛ بهشت فرصت های توسعه
سرزمین سرفه های مقدس
#هر هفته الف_ب_ایران با مردم
پويش99
فروردین
استان تهران
اردیبهشت
استان ایلام
استان مرکزي
خرداد
استان سیستان و بلوچستان
استان خراسان جنوبی
استان های بوشهر و آذربایجان غربی
استان قم
تیر
تهران
تهران- سمنان
فارس - کرمانشاه
خوزستان-خراسان شمالی-مازندران
هرمزگان
مرداد
استان چهارمحال و بختیاری
ایلام - کرمانشاه
تهران
تهران 14
سمنان
شهریور
اردبیل- آذربایجان شرقی- کرمانشاه
استان البرز
قدر دانی از تولید کنندگان برق
مرکزی
همدان
یزد- کرمان
مهر
استان هرمزگان
آذربایجان غربی
تهران بزرگ
آبان
استان گلستان
استان های فارس - بوشهر
تهران - هرمزگان
استان سمنان
استان آذربایجان شرقی
آذر
ایلام- تهران- گلستان
خوزستان- سیستان و بلوچستان - خراسان رضوی
استان های خراسان رضوی- سمنان- کردستان
دی
استان های اردبیل - مازندران - آذربایجان غربی - اصفهان
استان های تهران- گیلان
استان های فارس - مرکزی
استان های کردستان- زنجان- البرز- همدان
جشنواره عکس پویش
گزارش جامع پويش
پويش 98
>
پويش دي ماه
>
هفته دوازدهم استان سيستان و بلوچستان
هفته دوازدهم استان سيستان و بلوچستان
وزير نيرو در چابهار:
اجراي 60 پروژه صنعت آب و برق در استان سيستان و بلوچستان به ارزش 8 هزار میلیارد تومان/ افزايش 45 برابري ميزان بارشهاي امسال در استان نسبت به سال گذشته/ وظيفه ما تثبيت جمعيت روستايي بهويژه در مناطق مرزي كشور است
وزير نيرو ميزان بارشهاي امسال در استان سيستان و بلوچستان را بيش از 45 برابر سال گذشته اعلام كرد و گفت: هم اينك 60 پروژه وزارت نيرو در اين استان با پيشرفت 46 درصد در دست اجراست.
بهگزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، «رضا اردكانيان» روز سه شنبه در دوازدهمين هفته پويش #هرهفته_الف_ب_ايران در آيين آغاز عمليات اجرايي پروژه آبرساني به 126 روستا در روستاي «صديق زهي» چابهار با ابراز همدردي با آسيب ديدگان سيلاب اخير در سيستان و بلوچستان افزود: طبيعي است كه با چنين بارش پردامنهاي از احتمال بروز سيلاب و برخي خسارات ناشي از آن گريزي نيست. اميد ميرود با صبوری هموطنان و با تلاش و فعالیت همه دست اندرکاران خسارات وارده به حداقل رسيده و هر چه زودتر شرايط عادي برقرار شود تا بعد از آن شاهد منافع و فوايد اين بارشها در جهت اشتغالزايي و توليد بيشتر باشيم.
وي در اين آيين كه با حضور رئيس مجلس شوراي اسلامي برگزار شد، ميزان ذخاير آب شيرين در مخازن استان سيستان و بلوچستان اعم از چاه نيمهها و سدها را یک میلیارد و 300 ميليون متر مكعب و حجم خالي موجود در يكي از سدها را حدود 10 ميليون مترمكعب اعلام كرد و آن را نويدبخش سالی پرخیر و برکت برای کشاورزان، دامداران و روستاییان اين استان دانست.
وزير نيرو با اشاره به پيام رهبر معظم انقلاب مبني بر سركشي به مناطق سيل زده و مشاهده خسارات وارده براي چاره جويي هاي لازم گفت: در چارچوب پويش #هرهفته_الف_ب_ايران براي بهره برداري 227 پروژه در سراسر كشور، امروز يكي از بزرگترين پروژه هاي آبرساني روستايي براي دسترسي جمعيت 216 روستا در شهرستان هاي چابهار، قصرقند، ميرجاوه، مهرستان، خاش و سرباز به شبكه آب سالم و پايدار در استان سيستان و بلوچستان بهره برداري و همزمان، عمليات اجرايي آبرساني به 126روستاي ديگر در اين مناطق و همچنين شهرستانهاي نيكشهر، سوران و سيستان با نزديك به يكصد هزار نفر جمعيت آغاز ميشود و جمعيت روستايي برخوردار از آب به حدود 68 درصد ميرسد.
وي افزود: اميد است در آينده نزديك جشن بهرهمندي جمعيت صد در صدي روستايي سيستان و بلوچستان از آب شرب سالم و بهداشتي برگزار شود.
اردكانيان مجموعه هزينه اين پروژهها با بهرهبرداري 713 كيلومتر و آغاز احداث 465 كيلومتر خط انتقال و شبكه توزيع را 328 ميليارد و 400 ميليون تومان اعلام كرد و گفت: وظيفه ما تثبيت جمعيت روستايي بهويژه در مناطق مرزي كشور است.
وي گفت: در سیستان و بلوچستان هم اينك 60 پروژه وزارت نيرو با سرمایهگذاری هشت هزار میلیارد تومان و ۴۶ درصد پیشرفت فيزيكي در دست اجراست كه تا پایان دولت بخش قابل توجهی از اين پروژهها به بهرهبرداري خواهد رسيد.
وزير نيرو همچنين خاطرنشان كرد: مجموعه بارشها در كشور از ابتداي سال آبي (مهر 98) تاكنون 115 ميليمتر بوده كه نسبت میانگین بلندمدت 50 ساله بیش از ۳۴ درصد و در مقايسه با سال گذشته حدود 2 درصد افزايش داشته است.
وي با بيان اينكه طبق آمار سازمان بهداشت جهاني از هر 10 نفر جمعیت شهري یک نفر و روستايي 8 نفر هنوز به آب كافي دسترسي ندارند، اظهار داشت: هم اينك صد درصد جمعيت شهري به آب شرب سالم دسترسي دارند.
اردكانيان گفت: از سال 1393 تاكنون با تلاشهاي صورت گرفته اعم از دولت و مجلس و اجازه رهبري در استفاده از صندوق توسعه ملي، چهار هزار و 950 ميليارد تومان براي آبرساني روستايي در كشور هزينه و 10 هزار و 600 روستا با جمعيت هشت ميليون نفر از شبكه آب سالم و پايدار بهرهمند شدهاند كه اين رقم تا پايان دولت دوازدهم 10ميليون نفر هدفگذاري شده است.
"عبدالاحد ریکی"، مدیرعامل شرکت آبفای روستایی استان سیستان و بلوچستان نیز گفت: از ۵۴۹۵ روستای استان ۲۸۷۷ روستا دارای سامانه آبرسانی هستند و ۱۸ مجتمع آبرسانی برای ۲۱۷۲ روستا هدفگذاری شده است.
ریکی افزود: طرح آبرسانی به ۲۱۶ روستا با جمعیت ۶۰۲۱۳ و اعتبار ۱۸۵۲ میلیارد ریال و آغاز عملیات اجرایی آبرسانی به ۱۲۶ روستای استان با جمعیت ۳۶ هزار و ۵۱۸ نفر و با اعتبار ۱۴۳۱ میلیارد ریال، با حضور رییس مجلس شورای اسلامی افتتاح و کلنگزنی شد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در چابهار:
ضرورت اقدام برای تقویت زیرساختهای سیستان و بلوچستان/ آبرسانی به ۱۲۶ روستای چابهار از کارهای ارزشمند وزارت نیرو است
رئیس مجلس شورای اسلامی، استان سیستان و بلوچستان را از نظر سرمایهگذاری به مثابه گوهری دانست که نیاز جدی به تقویت زیرساختها دارد و افزود: وزارت نیرو آبرسانی به ۱۲۶ روستای چابهار را اجرایی کرده که کار بسیار ارزشمندی است.
بهگزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، علی لاریجانی امروز سهشنبه که به همراه رضا اردکانیان وزیر نیرو به استان سیستان و بلوچستان سفر کرده است، در آیین آغاز عملیات اجرایی پروژه آبرسانی به ۱۲۶ روستای چابهار افزود: تا قبل از سال 93 حدود یک میلیون نفر از ساکنان روستاهای کشور از آب شرب لولهکشی پایدار استفاده میکردند که طی چند سال اخیر با اجازه رهبر معظم انقلاب برای توسعه این امر بودجهای از صندوق توسعه ملی اختصاص دادیم، تعداد 7 میلیون نفر از جمعیت روستایی به آب شرب پایدار دسترسی پیدا کردند و این آمار به تعداد قبل افزوده شد.
وی ادامه داد: وزارت نیرو در قالب پویش #هرهفته_الف_ب_ایران آبرسانی به شهرها و روستاها را آغاز کرده که امیدواریم این پویش خیلی خوب ادامه داشته باشد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سرمایهگذاری در چابهار و منطقه آزاد که بهدلیل تحریم کم رونق شده بود، فعال خواهد شد، گفت: وسعت منطقه آزاد چابهار امروز در مجلس تثبیت شد، علاوه بر آن راهاندازی فرودگاه که برای آبادی سیستان و بلوچستان اهمیت زیادی دارد، در دست کار هست؛ کلنگ آن زده شده و برای اجرای آن نیز چارهاندیشی شده است.
لاریجانی ادامه داد: توسعه شهرک پتروشیمی در نظر گرفته شده برای این منطقه از مواردی است که برای جوانان شوق ایجاد خواهد کرد.
وی اضافه کرد: در زمینه فعالیتهای بازرگانی بهمنظور اشتغال مردم در این حوزه تمهیداتی اندیشیده شده و این موارد بخشی از کارهایی است که برای رفاه مردم باید پیگیری شود و در آینده محقق خواهد شد.
رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: این منطقه از نظر خصوصیات استراتژیک بسیار مهم بوده، جای آبادانی داشته و امکان رشد اقتصادی برای جوانان در آن فراهم است که امیدواریم با تاکیدات مقام معظم رهبری در سالهای آینده از لحاظ اقتصادی شاهد رشد خوبی در آن باشیم.
با حضور رئیس مجلس و وزیر نیرو انجام شد؛
افتتاح طرحهای آبرسانی به 216 روستا در سیستان و بلوچستان/ آغاز عملیات اجرایی آبرسانی به 126 روستا
همزمان با دوازدهمین هفته پویش #هرهفته_الف_ب_ایران، با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی و وزیر نیرو در استان سیستان و بلوچستان، با اعتبار ۳۲۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان، دو پروژه آبرسانی روستایی بهرهبرداری و عملیات اجرایی یک پروژه آبرسانی روستایی آغاز شد.
بهگزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و رضا اردکانیان وزیر نیرو همزمان با هفته دوازدهم پویش سراسری #هرهفته_الف_ب_ایران در سفر امروز به استان سیستان و بلوچستان با حضور در روستای صدیقزهی چابهار، عملیات اجرایی آبرسانی به روستاهای منطقه چابهار را افتتاح کرده و به صورت همزمان طرحهای آبرسانی به روستاهای استان را افتتاح کردند.
پروژههایی که در سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به استان سیستان و بلوچستان به بهرهبرداری رسیده شامل مجتمع آبرسانی تلنگ، پلان و پیرسهراب برای آبرسانی به ۱۸۵روستا در شهرستانهای چابهار و قصرقند و عملیات آبرسانی به ۳۱ روستا در شهرستانهای میرجاوه، مهرستان، خاش و سرباز است.
برای بهرهبرداری این پروژه ها که عملیات اجرایی آنها در سال ۱۳۹۵ آغاز شده به ترتیب ۱۶۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان و ۱۸ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.
همچنین در این سفر، پروژه مجتمع آبرسانی تلنگ، پلان و پیرسهراب شامل ۶۰۳ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع، مخازن ذخیره آب، ایستگاه پمپاژ و پکیج تصفیه آب به ظرفیت ۲۰۱ در ثانیه است که برای تامین آب شرب و بهداشتی ۱۸۵ روستا با جمعیت ۵۴ هزار و ۲۹۷ نفر به بهره برداری رسید.
پروژه آبرسانی به ۳۱ روستا نیز شامل اجرای ۱۰۹.۴ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع، دو حلقه چاه، یک باب مخزن ۵۰۰ متر مکعبی و هفت باب مخزن هزار و ۴۰۰ متر مکعبی است که آب شرب و بهداشتی جمعیت ۵هزار و ۹۱۶ نفری این روستاها را تامین خواهد کرد.
در این سفر عملیات اجرایی پروژه آبرسانی به ۱۲۶ روستا نیز که برای تامین آب شرب و بهداشتی ۳۶هزار و ۵۱۸ نفری این تعداد روستا در شهرستانهای چابهار، خاش، سراوان، قصرقند، نیکشهر، سوران و سیستان آغاز شد با ۱۴۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار در سال ۱۴۰۲ به بهرهبرداری خواهد رسید.
این پروژه شامل اجرای ۴۶۵ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع ، ۲۳ کیلومتر شبکه فرعی و احداث مخزن ۵۰۰۰ متر مکعبی است.