#هرهفته_الف_ب_ايران
تعداد بازدید: 107
پرتال
پرتال
تماس با ما
تماس با ما
درباره ما
درباره ما
نقشه سایت
نقشه سایت
ورود
Toggle navigation
صفحه اصلي
baner99
پويش
پويش 98
پويش مهرماه
هفته اول استان تهران
هفته دوم استان ايلام
هفته سوم استان قم
پويش آبان ماه
هفته چهارم آذربايجان غربي
هفته پنجم استان يزد
هفته پنجم استان کرمان
هفته ششم استان سمنان
پويش آذرماه
هفته هفتم استان فارس
هفته هفتم استان آذربايجان شرقي
هفته هشتم استان کرمانشاه
هفته نهم استان کردستان
پويش دي ماه
هفته دهم استان خراسان رضوي
هفته دهم استان گيلان
هفته يازدهم استان کرمان
هفته یازدهم استان اردبیل
هفته دوازدهم استان سيستان و بلوچستان
پويش بهمن ماه
هفته پانزدهم استان خوزستان
هفته چهاردهم استان تهران
هفته سيزدهم استان همدان
هفته شانزدهم استان مازندران
هفته هفدهم استان هرمزگان
پویش اسفندماه
هفته بیستم استان های بوشهر، فارس، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و تهران
هفته نوزدهم استان های قزوین، زنجان، کرمان، لرستان و اصفهان
هفته هجدهم استان خراسان شمالی
ديرين ديرين
طراحي
بنر لايه باز 300*400
بنر لايه باز 200*90
کليپ ها ي 98
گزارش پويش
نظرسنجي پويش
یاداشت
از خراسان تا گیلان با مردم
الف-ب در خوزستان
الف-ب عدالت
سرزمین موسیقی، کوه، برف و غیرت
غرب زاگرس؛ بهشت فرصت های توسعه
سرزمین سرفه های مقدس
#هر هفته الف_ب_ایران با مردم
پويش99
فروردین
استان تهران
اردیبهشت
استان ایلام
استان مرکزي
خرداد
استان سیستان و بلوچستان
استان خراسان جنوبی
استان های بوشهر و آذربایجان غربی
استان قم
تیر
تهران
تهران- سمنان
فارس - کرمانشاه
خوزستان-خراسان شمالی-مازندران
هرمزگان
مرداد
استان چهارمحال و بختیاری
ایلام - کرمانشاه
تهران
تهران 14
سمنان
شهریور
اردبیل- آذربایجان شرقی- کرمانشاه
استان البرز
قدر دانی از تولید کنندگان برق
مرکزی
همدان
یزد- کرمان
مهر
استان هرمزگان
آذربایجان غربی
تهران بزرگ
آبان
استان گلستان
استان های فارس - بوشهر
تهران - هرمزگان
استان سمنان
استان آذربایجان شرقی
آذر
ایلام- تهران- گلستان
خوزستان- سیستان و بلوچستان - خراسان رضوی
استان های خراسان رضوی- سمنان- کردستان
دی
استان های اردبیل - مازندران - آذربایجان غربی - اصفهان
استان های تهران- گیلان
استان های فارس - مرکزی
استان های کردستان- زنجان- البرز- همدان
جشنواره عکس پویش
گزارش جامع پويش
پويش99
>
خرداد
>
استان سیستان و بلوچستان
استان سیستان و بلوچستان
فرم نظر سنجی برگزاری پویش #هرهفته_الف_ب_ايران دراستان سيستان و بلوچستان
با حضور رییس جمهور و وزیر نیرو؛
3 پروژه صنعت آب سیستان و بلوچستان فردا به بهرهبرداری میرسد/ افتتاح طرحهایی یه ارزش 356 میلیارد تومان در بخش آب استان
سه پروژه صنعت آب استان سیستان و بلوچستان به ارزش 356 میلیارد تومان فردا پنجشنبه در چهارمین هفته پویش #هرهفته_الف_ب_ایران با حضور رئیس جمهور و وزیر نیرو از طریق ویدئوکنفرانس به بهرهبرداری میرسد.
بهگزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، این پروژهها شامل سازه کنترلی بین چاه نیمه ۱ و ۳، طرح ساماندهی و لایروبی رودخانه سیستان و خروجی مستقل چاه نیمه شماره ۴ است که سرمایه گذاری آنها از محل صندوق توسعه ملی صورت گرفته است. اجرای این پروژهها به ترتیب ۱۰۶ ، ۱۴۵ و ۱۰۵ میلیارد تومان هزینه داشته است.
با بهرهبرداری از سازه کنترلی بین چاه نیمه یک و سه که عملیات احداث آن در سال ۹۵ آغاز شده، به طور مستقیم برای ۱۷۰ نفر و ۴۵ نفر به طور غیر مستقیم اشتغالزایی خواهد شد و طرح ساماندهی و لایروبی رودخانه سیستان برای ۱۲۰ نفر به طور مستقیم فرصت اشتغال ایجاد میکند.
طرح خروجی مستقل چاه نیمه شماره ۴ هم که از سال ۸۹ عملیات احداث آن آغاز شده برای ۶۰ نفر به طور مستقیم و ۲۵۰ نفر دیگر به طور غیر مستقیم فرصت اشتغال ایجاد میکند.
پروژه سازه کنترلی بین چاه نیمه ۱ و ۳ با ظرفیت آبگیری ۶۰۰ متر مکعب در ثانیه شامل ۱۳ متر ارتفاع دیوارهها، ۱۱۰۰ متر طول کانالهای بخش خاکی و ۳۲ هزار متر مکعب حجم بتن ریزی است. عملیات ساماندهی و لایروبی رودخانه سیستان هم شامل ۲۶ میلیون متر مکعب خاکبرداری و ۲ میلیون متر مکعب خاکریزی است.
http://paven.ir/News-List/53716
با حضور رئیس جمهور و وزیر نیرو در چهارمین هفته پویش #هرهفته_الف_ب_ایران؛
۳ پروژه صنعت آب سیستان و بلوچستان با اعتبار ۳56 میلیارد تومان به بهرهبرداری رسید
سه پروژه صنعت آب استان سیستان و بلوچستان به ارزش ۳56 میلیارد تومان امروز پنجشنبه در چهارمین هفته پویش #هرهفته_الف_ب_ایران با حضور رئیس جمهور و وزیر نیرو از طریق ویدئوکنفرانس به بهرهبرداری رسید.
بهگزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، این پروژهها شامل سازه کنترلی بین چاه نیمه ۱ و ۳، طرح ساماندهی و لایروبی رودخانه سیستان و خروجی مستقل چاه نیمه شماره ۴ است که سرمایهگذاری آنها از محل صندوق توسعه ملی صورت گرفته است. اجرای این پروژهها به ترتیب ۱۰۶ ، ۱۴۵ و ۱۰۵ میلیارد تومان هزینه داشته است.
طرح مهم سازه کنترلی بین چاه نیمه یک و سه در کنار طرح ساماندهی و لایروبی رودخانه سیستان در شهرستان زابل بعد از سیلابهای وسیع سال گذشته به اجرا درآمد و اجرای این طرح سبب شد سیلابهای این منطقه در سال جاری به خوبی مدیریت شده و این سیلابها به سمت هامون هیرمند هدایت شوند.
پروژه دیگر، طرح خروجی مستقل چاه نیمه شماره ۴ هم از سال ۸۹ عملیات احداث آن آغاز شده که اجرای این طرح برای تامین آب مورد نیاز کشاورزی در شهرستانهای زابل، هامون و نیمروز سودمند است.
بنا بر این گزارش، دو پروژه سازه کنترلی بین چاهنیمه یک و سه و خروجی مستقل چاه نیمه چهارم، در شهرستان زهک با هدف تامین بهینه آب آشامیدنی شهرها و روستاها، رفع مشکلات آبرسانی در برخی مناطق و البته جداسازی آب آشامیدنی و کشاورزی نیز به بهرهبرداری رسید.
این گزارش حاکی است، در مجموع بهبود وضعیت آب آشامیدنی شهری و روستایی، جداسازی آب آشامیدنی و کشاورزی، مدیریت تبخیر در چاهنیمهها، کنترل سیلابهای رودخانه سیستان و اشتغال ۶۵۰ نفر به صورت مستقیم از مهمترین اهداف وزارت نیرو برای اجرای این پروژههاست.
http://paven.ir/News-List/53731
وزیر نیرو در آیین بهرهبرداری از 3 پروژه صنعت آب سیستان و بلوچستان:
جبران حدود یک میلیارد متر مکعب کسری آبهای زیرزمینی در کشور/ افزایش 45 درصدی ظرفیت آبگذری رودخانههای سیستان و بلوچستان/ تامین 400 میلیون متر مکعب آب برای اراضی کشاورزی منطقه
وزیر نیرو گفت: پنج میلیارد و 800 میلیون متر مکعب کسری آبهای زیرزمینی در کشور داریم که در دو سال اخیر حدود یک میلیارد متر مکعب از این میزان کسری جبران شده است.
بهگزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، «رضا اردکانیان» صبح امروز در آیین بهرهبرداری از سه پروژه صنعت آب در استان سیستان و بلوچستان که با حضور رئیس جمهوری و در چارچوب چهارمین هفته از پویش #هرهفته_الف_ب_ایران برگزار شد، اظهار داشت: از مجموع یک هزار و 700 میلیون هکتار اراضی کشاورزی در جهان حدود 300 میلیون هکتار مربوط به اراضی آبی بوده که این میزان غذای بیش از 40 درصد جمعیت را تامین میکند و مواد غذایی از این طریق قطعا" به شکل مناسبتری فراهم میشود.
ایران در رده پنجم جهان در برخورداری از اراضی آبی
وی با بیان این که کشور ما جزو کشورهایی است که اراضی آبی قابل ملاحظهای دارد خاطرنشان کرد: ایران بعد از چین، هند، ایالات متحده و پاکستان با 8 میلیون و 460 هزار هکتار اراضی آبی در رده پنجم جهان قرار دارد؛ این بدان معناست که در دنیا برای هر یک هزار نفر به طور متوسط 40 هکتار اراضی آبی وجود دارد که این رقم در کشور ما حدود یکصد هکتار است.
ظرفیتهای بالقوه آب و خاک در کشور
اردکانیان همچنین گفت: ظرفیتهای بالقوه آب و خاک در کشور ما و موقعیت کنترل و مهار آبها در وضعیت خوبی است و آنچه میماند این که نه تنها برای جمعیت فعلی که بیش از آن هم با اتخاذ روشهای صحیح در آبیاری و همچنین الگوهای مناسب در کشت، محصول خشک بیشتری را بتوانیم فراهم کنیم.
آبگیری 40 تا 100 درصدی تالابهای اصلی کشور
وزیر نیرو در عین حال یادآوری کرد: از مجموع 150 تالاب کشور، 50 تالاب اصلی و مهم از 40 تا 100 درصد آبگیری شدهاند.
اردکانیان افزود: مجموع ظرفیت شبکههای آبیاری و زهکشی کشور هم دو میلیون و 800 هزار هکتار است که در زمان حاضر حدود دو میلیون و 400 هزار هکتار اراضی دارای شبکه آبیاری و زهکشی است.
3 میلیون متر مکعب رسوببرداری از رودخانههای اصلی سیستان و بلوچستان
وزیر نیرو همچنین با اشاره به وضعیت رودخانههای استان سیستان و بلوچستان پس از سیلاب بهار سال 98 اظهار داشت: بعد از سیلاب بهار 98 در این استان بیش از 3 میلیون متر مکعب رسوببرداری از رودخانههای اصلی داشتیم که باعث شده ظرفیت آبگذری رودخانه سیستان را از 3100 متر مکعب در ثانیه به 3600 متر مکعب افزایش دهیم.
افزایش 45 درصدی ظرفیت آبگذری رودخانههای سیستان و بلوچستان
وی ادامه داد: تمام سردهنهها لایروبی و موجب شد ظرفیت آبگذری رودخانهها تا 45 درصد افزایش یابد.
اردکانیان یادآوری کرد: در طول سال گذشته تا آغاز بهار امسال، سیلابهای متعددی در منطقه جنوب شرق کشور داشتیم که خوشبختانه با افزایش 4 برابری هزینهها و فعالیتها در مدیریت رودخانهها، همانگونه که مورد تاکید بود بیشتر نفع و نعمت بود.
تامین 400 میلیون متر مکعب آب برای اراضی کشاورزی
وزیر نیرو با اشاره به ظرفیت تامین 400 میلیون متر مکعب در سال برای 46 هزار هکتار اراضی کشاورزی در استان سیستان و بلوچستان، در پاسخ به سوال رئیس جمهوری در خصوص نحوه تامین آب این اراضی در سالهای خشکسالی گفت: مخازن سدها و مخازن نیمه طبیعی با عنوان چاهنیمهها با حجمی حدود 1.5 میلیارد متر مکعب به گونهای مدیریت خواهد شد که بتوانیم دروههای خشک را هم با ظرفیتهای حداقلی تامین کنیم.
وی گفت: بخش تامین آب که به عهده وزارت نیرو بوده امروز در قالب سه پروژه افتتاح میشود.
وزیر نیرو اظهار داشت: وظیفه داشتیم 400 میلیون متر مکعب آب را در طول سال به شکل مطمئن و تضمین شده برای این اراضی فراهم کنیم و بخشی از این میزان، طبیعتا" از نزولات، منابع آب سطحی و سدها شامل چاه نیمهها تامین میشود و بخش دیگر به مهندسی رودخانه و لایروبیها برمیگردد.
وی یادآوری کرد: یکی از منابع ما برای تامین آب این اراضی، چاه نیمه شماره 4 است و در آن دو پروژه تعریف شده که یکی از اینها به اتمام رسیده و امروز بهرهبرداری میشود؛ این پروژه خروجی مستقل چاهنیمه شماره 4 برای اراضی 46 هزار هکتاری به حجم 240 میلیون متر مکعب در سال است.
اردکانیان گفت: همزمان پروژه دیگری برای استفاده از حجم مرده این چاه نیمه شروع شده که این هم امکان تامین 140 میلیون متر مکعب را میتواند در سالهای خشک فراهم کند.
وی افزود: این پروژه هم که حدود 92 درصد پیشرفت فیزیکی دارد در این دوره به اتمام میرسد، اما تکمیل آن به دلیل سال خوب گذشته و امسال اولویت اول ما نبوده است.
مدیریت سیلابها با طرحهای مهندسی رودخانه
اردکانیان همچنین به مهندسی رودخانه و لایروبی اشاره کرد و اظهار داشت: این امر، اثر مثبتی روی همه منابع آب ما دارد. کاری که امسال صورت گرفت موجب شد تا سیلابهای هفتههای اخیر به میزان قابل ملاحظهای بدون خسارت به اراضی کشاورزی وارد تالاب بین المللی هامون شود که رودخانه سیستان نقش مهمی در این زمینه دارد.
وی همچنین با اشاره به اجرای سازه کنترلی بین چاه نیمه شماره یک و سه برای تضمین تامین آب شرب با کیفیت برای زاهدان، زابل و دیگر شهرها افزود: چاه نیمه شماره سه، چاه نیمهای عمیق با سطح کمتر و تبخیر کمتری است که از این طریق میشود آب با کیفیتتری را برای مصارف شرب اختصاص داد.
اردکانیان اضافه کرد: اتصال این دو چاه نیمه تاکنون به صورت طبیعی بوده و در بحث آب شرب در برخی مواقع با مخاطره مواجه میشدیم.
وی افزود: برای این پروژه بیش از یکصد میلیارد تومان هزینه شده و نقش مهمی در تامین آب شرب با کیفیت خواهد داشت و مصرف شرب و کشاورزی را نیز تفکیک میکند.
http://paven.ir/News-List/53734
رئیسجمهور در چهارمین هفته از پویش #هرهفته_الف_ب_ایران عنوان کرد:
اهمیت طرحهای وزارت نیرو در تامین آب شرب و کشاورزی برای سیستان و بلوچستان
رئیسجمهور گفت: طرحهای وزارت نیرو با توجه اینکه آب شرب بخش بزرگی از مردم این استان از زاهدان، زابل، زهک، هیرمند و همچنین 930 روستای منطقه را تامین میکند، طرحهای مهم و بزرگی برای ما است.
بهگزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی صبح امروز پنجشنبه در چهارمین هفته از پویش #هرهفته_الف_ب_ایران و در مراسم افتتاح سه طرح ملی صنعت آب در استان سیستان و بلوچستان، با قدردانی از تلاش همه دست اندرکاران اجرای این سه پروژه مهم، گفت: به درگاه خداوند شکرگزاری میکنیم که نعمت آب را برای مردم کشور ما در این دو سال اخیر با رحمت بیشتری نازل کرد و الحمدالله این رحمت خداوند باعث یک حرکت و توسعه بسیار مناسب در سطح کشور و مخصوصا دشت سیستان خواهد بود؛ دشتی که از دیرباز تامین کننده نیازمندیهای مواد غذایی نه تنها آن منطقه بلکه بخش بزرگی از کشور بوده است.
رئیس جمهور افزود: این سه پروژه بخش آب بسیار برای ما اهمیت دارد بویژه اینکه آب شرب بخش بزرگی از مردم این استان از زاهدان و زابل و زهک و هیرمند و همچنین 930 روستای منطقه را تامین میکند و از این نظر، طرحهایی مهم و بزرگ برای ما است.
دکتر روحانی با اشاره به اجرای این سه طرح با هزینه 356 میلیارد تومان، اظهارداشت: مسئله دوم اینکه گفته شد 60 درصد آب کشاورزی 46 هزار هکتار اراضی استان در چاهنیمه چهارم تامین میشود و این طرح هم خیلی مهم است و طرح سوم نیز طرح امنیتی و هم طرح توسعهای است؛ برای اینکه لایروبی این مسیلها و رودخانهها باعث میشود که مردم ما هنگام وقوع سیلابها در خطر نباشند و از سوی دیگر از این سیلابها به خوبی استفاده و بهرهبرداری شود.
رئیس جمهور در پایان، دستور افتتاح این سه طرح در حوزه وزارت نیرو را صادر کرد.
http://paven.ir/News-List/53736
مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران:
تالاب هامون و چاهنیمههای سیستان و بلوچستان در بهترین وضعیت آبی خود قرار دارند/ مرمت 25 نقطه حادثهخیز مسیل دشت سیستان
مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران گفت: با اقدامهای وزارت نیرو، حمایتهای سازمان برنامه و بودجه و استاندار سیستان و بلوچستان، تالاب هامون و سدهای چاه نیمههای این استان در یکی از بهترین وضعیتهای آبی خود قرار دارد و کشاورزان منطقه کشت امسال خود را با خیال آسوده انجام خواهند داد.
بهگزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، «محمد حاجرسولیها» صبح امروز پنجشنبه در آیین بهرهبرداری از سه پروژه صنعت آب سیستان و بلوچستان در چارچوب چهارمین هفته از پویش #هرهفته_الف_ب_ایران که با حضور رئیس جمهوری صورت گرفت، اظهار داشت: استان سیستان و بلوچستان با ریشه چند هزار ساله در فرهنگ و تاریخ این سرزمین حدود 1400 کیلومتر مرز آبی و خاکی دارد و با بارندگی 100 میلیمتر که کمتر از نیمی از بارندگی کشور است یکی از خشکترین استانهای کشور محسوب میشود.
اهمیت تالاب هامون در مقوله توسعه استان
وی ادامه داد: این استان در محدوده یک اَبَرحوضه مشترک استقرار یافته که شرایط جغرافیایی و اقلیمی حاکم بر آن ویژه است. وجود تالاب بینالمللی هامون با وسعت 5 هزار کیلومتر مربع و حجم بیش از 10 میلیارد متر مکعب بهعنوان بزرگترین پهنه تالابی کشور یکی از دیگر ویژگیهای منطقه است که اهمیت مقوله آب بر روند توسعه این استان را دو چندان کرده است.
حاجرسولیها گفت: وزارت نیرو در راستای طرحهای توسعه منابع و خاک مرزی در این استان امروز سه پروژه را در سیستان و بلوچستان به بهرهبرداری میرساند.
وی اظهار داشت: اولین پروژه، سازه کنترلی مخازن چاه نیمه شماره یک به سه، به منظور تضمین آب شرب منطقه و تفکیک مصارف شرب و کشاورزی و ایجاد نظام بهرهبرداری بهینه است که هم امکان مدیریت مصرف را فراهم میکند و هم طرحی پدافندی برای تامین آب مطمئن شرب شهرهای زاهدان، زابل، زهک، هیرمند، هامون، نیمرود و همچنین 930 روستای دشت سیستان است که خصوصا" با ایزوله کردن چاه نیمه شماره سه، این سازه به بهرهبرداری میرسد.
وی یادآوری کرد: عمق این چاهنیمه 10 متر از بقیه چاه نیمهها بیشتر است و از نظر کیفیتی و این که تبخیر کمتری دارد، شرایط مطلوبی را برای تامین آب شرب ایجاد خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران افزود: برای این پروژه که دارای یک کانال 100 متری با ظرفیت 600 متر مکعب در ثانیه و یک سازه عظیم کنترلی است، 106 میلیارد تومان هزینه شده است .
تامین آب بخش عمدهای از اراضی طرح موسوم به 46 هزار هکتاری
وی ادامه داد: پروژه دوم، کانال خروجی مستقل چاه نیمه شماره 4 است که آب بخش عمدهای از اراضی طرح موسوم به 46 هزار هکتاری از این محل تامین میشود.
مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران گفت: این پروژه شامل کانال 11 کیلومتری است که 9 کیلومتر آن دارای پوشش بتنی و مابقی دارای پوشش خاکی در داخل دریاچه چاه نیمه اجرا و روی این کانال ایستگاههای پمپاژ برداشت آب توسط همکاران وزارت جهاد کشاورزی برای تامین بیش از 60 درصد آب مورد نیاز طرح احداث شده است.
وی یادآوری کرد: این کانال در سال 95 آباندازی موقت شد که خوشبختانه امروز با رفع نواقص در این سفر به بهره برداری کامل میرسد. برای این پروژه هم 105 میلیارد تومان هزینه شده است.
لایروبی 200 کیلومتر از رودخانههای سیستان و بلوچستان
حاجرسولیها افزود: مهمترین پروژه امروز، طرح جامع مهندسی، ساماندهی و رودخانههای انهار دشت سیستان است. در این پروژه حدود 200 کیلومتر از رودخانههای استان به میزان 26 میلیون متر مکعب لایروبی شده است که فقط سه میلیون متر مکعب آن مربوط به ماههای اخیر است.
مرمت 25 نقطه حادثهخیز مسیل دشت سیستان
وی گفت: در این محدوده، 25 نقطه حادثه خیز مسیل مرمت و بازسازی شدهاند؛ به گونهای که امسال مناسبترین ذخیره در چاه نیمهها صورت گرفته و کمترین خسارت را در منطقه شاهد بودیم. برای این پروژه هم 145 میلیارد تومان هزینه شده است.
http://paven.ir/News-List/53737