پرتال
تماس با ما
درباره ما
نقشه سایت
ورود
با حضور وزیر نیرو در بیستمین هفته از پویش #هرهفته_الف_ب_ایران؛
طرحهای ارتقای توان و رفع محدودیت تولید 5 نیروگاه کشور امروز افتتاح میشود/ قدردانی از تولیدکنندگان برتر صنعت برق
همزمان با بیستمین هفته از پویش #هرهفته_الف_ب_ایران، بعد از ظهر امروز طرحهای ارتقای توان عملی و رفع محدودیت تولید در پنج نیروگاه کشور با اعتباری بالغ بر 56 میلیارد تومان توسط وزیر نیرو بهصورت ویدئو کنفرانسی به بهرهبرداری میرسد.
بهگزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، اجرای این طرحها در نیروگاههای رامین اهواز، اسلامآباد اصفهان، زاگرس، شازند و قدس سمنان موجب افزایش 118 مگاواتی توان تولید نیروگاههای حرارتی کشور شده است. بر اساس برنامهریزی صورت گرفته، وزیر نیرو همزمان با این مراسم از تولیدکنندگان برتر صنعت برق در سال جهش تولید قدردانی خواهد کرد. http://news.moe.gov.ir/News-List/56841
با حضور وزیر نیرو؛
طرحهای ارتقای توان و رفع محدویت تولید 5 نیروگاه کشور افتتاح شد/ افزایش 118 مگاواتی توان تولید نیروگاههای حرارتی کشور
همزمان با بیستمین هفته از پویش #هرهفته_الف_ب_ایران، طرحهای ارتقای توان عملی و رفع محدویت تولید نیروگاههای رامین اهواز، اسلامآباد اصفهان، زاگرس، شازند و قدس سمنان با اعتباری بالغ بر 56 میلیارد تومان توسط وزیر نیرو به بهرهبرداری رسید.
بهگزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، نیروگاهها با افزایش عمر و مدت زمان بهرهبرداری با افت میزان تولید و راندمان مواجه میشوند که برای جبران افت تولید و راندمان واحدها لازم است طرحهای بهینهسازی در نیروگاهها اجرا شود. واحدهای بخار نیروگاه رامین اهواز با عمری قریب به 30 سال به دلیل شرایط آب و هوایی منطقه و سوخت مصرفی مایع دچار افت عملکرد و راندمان شدهاند که اجرای طرحهای بهینهسازی در نیروگاه رامین اهواز موجب رفع محدویت تولید واحدهای این مجموعه به میزان 40 مگاوات شده است. در نیروگاه اسلامآباد اصفهان نیز به دلیل اشکالات موجود در برج خنک کن واحد سوم نیروگاه، توان تولیدی این واحد به میزان 30 مگاوات افت پیدا کرده بود که با برنامهریزی و بازسازی کامل برج خنککن علاوه بر کاهش میزان مصرف آب، محدودیت تولید این واحد هم مرتفع شده است. در نیروگاه شازند نیز ارتعاشات زیاد در یاتاقانها مانع بارگیری کامل واحد به ویژه در فصل تابستان شده بود که با نصب نمونه جدید یاتاقانهای خود تنظیم، توانایی توربین برای تحمل جریان بخار افزایش یافت و محدودیت تولید ناشی از یاتاقانها به میزان 10 مگاوات مرتفع شده است. در نیروگاه سیکل ترکیبی زاگرس هم با نصب سیستم خنککاری هوای ورودی بر روی دو واحد گازی حدود 30 مگاوات توان عملی نیروگاه افزایش یافته است. در نیروگاه سیکل ترکیبی قدس سمنان نیز ارتقای جزیی دو واحد گازی نیروگاه موجب افزایش هشت مگاواتی توان عملی این نیروگاه شده است. اجرای طرحهای رفع محدودیت تولید که با مشارکت سازندگان داخلی و با استفاده از توان تولید داخل محقق شده است، ثمراتی از قبیل: "کاهش نرخ خروج اضطراری و افزایش ضریب آمادگی واحدها"، "افزایش راندمان واحدها و کاهش مصرف سوخت" و "کاهش آب مصرفی نیروگاهها" را در پی داشته است. همچنین توجیه اقتصادی این طرحها از آن جهت حائز اهمیت است که هزینههای انجام شده نسبت به افزایش توان حاصل شده به مراتب بسیار کمتر از هزینه سرمایهگذاری مورد نیاز برای احداث واحد بخار جدید میباشد. گفتنی است: طرحهای ارتقای توان عملی و رفع محدویت تولید نیروگاههای رامین اهواز، اسلامآباد اصفهان، زاگرس، شازند و قدس سمنان موجب افزایش 118 مگاواتی توان تولید این واحدها شده است. http://news.moe.gov.ir/News-List/56871
مدیرعامل شرکت برق حرارتی:
افزایش 21 درصدی درآمدهای بازار برق در سال جهش تولید/ 90 درصد برق کشور توسط نیروگاههای حرارتی تامین شده است
مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی با اشاره به وضعیت خرید برق از فروشندگان بازار، گفت: درآمدهای بازار برق در پنج ماهه ابتدایی امسال رشد 21 درصدی نسبت به سال گذشته را تجربه کرده است.
بهگزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، "محسن طرزطلب" در مراسم افتتاح طرحهای ارتقای توان عملی و رفع محدودیت تولید در پنج نیروگاه کشور که در بیستمین هفته از پویش #هرهفته_الف_ب_ایران با حضور وزیر نیرو برگزار شد، با اشاره به اینکه ظرفیت فعلی نیروگاههای کشور به بیش از 84 هزار و 310 مگاوات رسیده است، ادامه داد: در 6 ماهه ابتدایی امسال، میزان تولید نیروگاههای کشور با افزایش چهار درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته از مرز 184 هزار میلیارد کیلووات ساعت عبور کرده است. وی با تاکید بر اینکه 165 هزار میلیارد کیلووات ساعت از این رقم مربوط به نیروگاههای حرارتی بوده است، گفت: نیروگاههای حرارتی کشور از ابتدای سال تا پایان تیرماه به عنوان دوره اوج بار موفق به افزایش 11 درصدی تولید انرژی شدهاند. مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی با تاکید بر اینکه 90 درصد انرژی تولیدی کشور توسط نیروگاههای حرارتی تامین شده است، گفت: حداکثر توان همزمان نیروگاههای حرارتی در روزهای اوج بار رکورد 48 هزار و 863 مگاوات بوده که این رقم نسبت به سال گذشته افزایش 3.3 درصدی داشته است. طرزطلب با اشاره به اینکه آمادگی نیروگاههای حرارتی در روزهای اوج بار امسال رشدی 1.6 درصدی نسبت به سال گذشته داشته است، ادامه داد: درآمدهای بازار برق در پنج ماهه ابتدایی امسال رشدی 21 درصدی نسبت به سال گذشته را تجربه کرده است. وی افزود: سال گذشته در این بازه زمانی متوسط نرخ خرید برق 550 ریال بر کیلووات ساعت بوده که این رقم امسال به 668 ریال رسیده است. این مهم در حالی است که در همین دوره نرخ ارز با رشد 58 درصدی و نرخ تورم با رشد 27 درصدی همراه بوده است. مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی با تاکید بر اینکه در دوره منتهی به پیک تابستان امسال بیش از 90 هزار مگاوات برنامه تعمیرات سالانه نیروگاهی انجام شده است، اضافه کرد: بر اساس برنامهریزی صورت گرفته برنامه تعمیرات نیروگاههای حرارتی کشور برای پیک تابستان سال آینده با رشد 11 درصدی از مرز 100 هزار مگاوات خواهد گذشت. طرزطلب با تاکید بر اینکه در سال جهش تولید یک هزار و 239 مگاوات به ظرفیت واحدهای حرارتی کشور افزوده شده است، ادامه داد: از سال 95 تاکنون توانستهایم با اجرای پروژههای رفع محدودیت تولید و ارتقای توان نیروگاههای موجود بیش از دو هزار مگاوات به توان نیروگاههای کشور بیفزائیم. وی با اشاره به اینکه این طرحها با اعتباری بالغ بر 427 میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است، تاکید کرد: متوسط هزینههای سرمایهگذاری ارتقای توان عملی واحدهای گازی و سیکل ترکیبی حدود 30 یورو به ازای هر کیلووات و متوسط هزینههای سرمایهگذاری رفع محدودیتهای تولید واحدهای بخاری 20 یورو به ازای هر کیلووات بوده است.
http://news.moe.gov.ir/News-List/56895
وزیر نیرو از تولیدکنندگان برتر برق کشور تقدیر کرد
در بیستمین هفته از پویش #هرهفته_الف_ب_ایران طی آئینی با حضور وزیر نیرو از ۲۰ تولیدکننده برق در کشور تقدیر شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، در این آئین که امروز چهارشنبه در چارچوب پروژههای ساز و کاری پویش برگزار شد، از مدیران عامل شرکتهای تولید کننده برق در گروههای نیروگاههای حرارتی، تجدیدپذیر، نیروگاههای آبی، تولید پراکنده، نیروگاههای اتمی و مدیریت شبکه تقدیر شد. در گروه نیروگاههای حرارتی از مدیران عامل شرکتهای مدیریت تولید برق شهید مفتح، تولید نیروی برق کرمان، تولید برق آذربایجان شرقی، بهرهبرداری و تعمیرات مپنا و برق و انرژی پیوند گستر پارس قدردانی به عمل آمد. در گروه نیروگاههای تجدیدپذیر هم از مدیران عامل شرکتهای تولید انرژیهای تجدیدپذیر مپنا، تولید نیروی سبز منجیل، تولیدی آرین مهباد، آفتاب ماد راه ابریشم و نماینده شرکت توسعه فراگیر جاسک قدردانی شد. همچنین در گروه نیروگاههای آبی از معاون سازمان آب و برق خوزستان و مدیران عامل شرکتهای توسعه منابع آب و نیروی ایران و آب منطقهای تهران قدردانی شد. در گروه نیروگاههای تولید پراکنده هم مدیران عامل شرکتهای بازتاب نیروی برتر، باران نیرو بشل، بهسا مبین پارسه و مدیریت فرآیندهای نیروگاهی ایران(مفاد گچساران)، در گروه نیروگاههای اتمی از مدیران عامل شرکت مادر تخصصی تولید و توسعه انرژی ایران و بهرهبرداری نیروگاه اتمی بوشهر و همچنین در حوزه مدیریت شبکه از مدیرعامل شرکت برق ایران تقدیر شد.
http://news.moe.gov.ir/News-List/56896
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی:
تامین اوج مصرف تابستان مهمترین نقش نیروگاههاست/ افزایش راندمان نیروگاهها به ۳۹ درصد تا پایان امسال
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اشاره به نقش عمده و مهم نیروگاهها در تامین اوج مصرف برق در تابستان گفت: این بزرگترین وظیفهای است که از کل نیروگاهها انتظار میرود.
بهگزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، "همایون حائری" روز چهارشنبه در آئین افتتاح طرحهای ارتقای توان عملی و رفع محدودیت تولید در پنج نیروگاه کشور که در بیستمین هفته از پویش #هرهفته_الف_ب_ایران با حضور وزیر نیرو برگزار شد، اظهار داشت: آمادگی نیروگاهها در تامین پیک تابستان، بزرگترین شاخصی است که از این طریق میتوانیم قابلیتهای یک تولید را ارزیابی کنیم. وی گفت: خوشبختانه این آمادگی را در پیک تابستان شاهد بودیم. در نیروگاههای برق آبی تولید بالای ۱۰ هزار مگاوات را هم در اختیار ما قرار دادند، تولید نیروگاههای تجدیدپذیر در تابستان امسال برای ما ملموس بود و در زمانهایی با تولید ۳۰۰ و ۴۰۰ مگاوات در پیک به ما کمک کردند. وی گفت: در بخش تولید پراکنده، بیش از ۳۰ درصد در تابستان امسال نسبت به تابستان گذشته به ما کمک شد، نیروگاه اتمی هم در تمام تابستان تامین برق کرد و با توجه به وضعیت سوخترسانی نیروگاه، نیاز بود که زمان تعمیرات دورهای جابجا شود؛ این کار انجام شد و تعمیرات به عقب انداخته شد و توانستیم به نحو احسن از توان تولیدی این نیروگاه استفاده کنیم. وی گفت: واحدهای حرارتی با آمادگی ۹۸ درصد در تابستان هم مجدد شروع به رکوردزنی کردند، امسال برای اولین بار تولید واحدهای حرارتی در زمانهای پیک بار که سالی دو بار و در ماههای تیر و مرداد اتفاق میافتد، توانستند نزدیک به ۵۰ هزار مگاوات توان تولید کنند که نسبت به تولید تابستان سال گذشته این واحدها در زمانهای پیک بار ۳.۵ درصد رشد داشت. معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی اظهار داشت: در احداث واحدهای حرارتی سرمایهگذاری به خوبی انجام گرفت و نسبت به سال گذشته، ۲ درصد افزایش ظرفیت داشتیم. وی با اشاره به تعمیرات نیروگاههای نکا، بیستون و تبریز اظهار داشت: عملکرد یونیت و بخشی نیروگاهها شرایط بسیار مطلوبی در تابستان امسال داشت. حائری با بیان این که در تابستان امسال تمام واحدهای حرارتی در مدار بود، افزود: نکته مهم امسال، مجموعه عملکرد کل صنعت برق در تابستان بود. تابستان امسال دومین سالی بود که با مدیریت، پیک مصرف از یک درصد بیشتر افزایش نداشت، این در شرایطی بود که نیروگاههای ما کاملا قابلیت تولید در توان بالا را داشتند. وی گفت: کنترل پیک مصرف در زمانی که قابلیت تولید وجود دارد به معنای افزایش تاب آوری قابل اندازهگیری است و این افزایش در شرایط تحریم نه هدف، که راهی است که در کنار آن باید طی کنیم. حائری با اشاره به هدفگذاری افزایش راندمان نیروگاهها به ۳۹ درصد تا پایان امسال افزود: در پایان مرداد نسبت به راندمانی که از ابتدای سال گذشته تا پایان مرداد داشتیم، راندمان حدود نیم درصد افزایش پیدا کرده است؛ ما میتوانیم تا پایان امسال به بالای ۳۹ درصد برسیم. معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی درباره ارتباط مدیریت مصرف با افزایش راندمان ادامه داد: زمانی که در حال مدیریت پیک مصرف هستیم، از واحدهای قدیمی کمراندمان کمتر استفاده میکنیم. این مقام وزارت نیرو افزود: حدود سه هزار مگاوات نیروگاههایی داریم که قدیمی بوده و راندمان ۲۰ درصد و کمتر از آن دارند، به علت نیاز موجود، این نیروگاهها آماده میشوند تا در زمانهای پیک بار از تولید آنها مصرف کنیم. امسال با مدیریت پیک مصرف کمتر از این ها استفاده شد و این به طور مستقیم اثر خود را روی راندمان گذاشت. وی گفت: کار تعمیرات نیروگاهها هم آغاز شده که با حدت و شدت بیشتری انجام می شود تا زمان شروع پیک سال آتی، واحدها آمادگی لازم را داشته باشند.
http://news.moe.gov.ir/News-List/56900
وزیر نیرو عنوان کرد؛
افزایش 118 مگاواتی توان نیروگاهی با بهبود روشهای بهرهبرداری/ قدردانی اردکانیان از تک تک فعالان صنعت برق
وزیر نیرو گفت: با بهبود روشهای بهرهبرداری در ۵ نیروگاه کشور و اصلاحاتی که در سیستم بهرهبرداری صورت گرفته، 118 مگاوات در مجموع به توان تولید برق افزوده شد که این امر بهرهبرداری بیشتر از سرمایهگذاریهای پیشین محسوب میشود.
بهگزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، "رضا اردکانیان" روز چهارشنبه در آئین افتتاح طرحهای ارتقای توان عملی و رفع محدودیت تولید در پنج نیروگاه کشور و قدردانی از تولید کنندگان برتر برق که در بیستمین هفته از پویش #هرهفته_الف_ب_ایران برگزار شد، اظهار داشت: به اتکا به توان و تعهد نیروهای متخصص کشور بهویژه در سالهای تحریم اقتصادی که به درستی توجه ما به ظرفیتهای داخلی و استفاده بهینه از منابع بیش از گذشته جلب شده، امروز طرح ارتقای توان تولید نیروگاههای موجود را افتتاح میکنیم. وی گفت: آنچه مهم است این که سرمایهگذاری انجام شده برای این میزان ظرفیت جدید چیزی حدود ۵ تا ۷ درصد احداث نیروگاه جدید است، یعنی این توان و توجه موجب شده تا با سرمایهگذاری به مراتب اندکی از سرمایهگذاریهای انجام شده قبلی بهرهبرداری بیشتری داشته باشیم. اردکانیان اظهار داشت: جا دارد از تک تک فعالان صنعت برق در سازمان دولت، وزارت نیرو، شرکت برق حرارتی و همه شرکتهای مدیریت تولید در سراسر کشور، شرکت مدیریت شبکه برق ایران، ستاد برق و انرژی وزارت نیرو، شرکت توانیر، شرکتهای برق منطقهای و توزیع، همچنین سازمان انرژی اتمی ایران، نیروگاههای برق آبی، شرکت مدیریت منابع آب، نیروگاههای تجدیدپذیر و سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و همه فعالان در خانواده بزرگ صنعت برق در بخش خصوصی قدردانی کنم. وی گفت: امسال دستاوردهای بزرگی برای کشور در صنعت برق رقم زده شد که نماد عمل صالح است، عملی که در صنعت برق نهادینه خواهد شد. وی با اشاره به مدیریت مصرف در پیک تابستان امسال اظهار داشت: علاوه بر پشت سر گذاشتن پیک تابستان بدون خاموشی، انرژی بیشتری نسبت به مدت مشابه در سال گذشته عرضه کنیم که در سال جهش تولید، بخشهای تولیدی کشور، صنایع بزرگ و صادرات غیر نفتی به اتکای انرژی عرضه شده کافی و مناسب توانستند به اهداف خود برسند و در عین حال صادرات انرژی ما نسبت به مدت مشابه در سال گذشته افزایش داشت و مهمتر از همه اینها، به کمک هموطنان در بخشهای مختلف مصرف را آنگونه مدیریت کنیم که اوج بار تابستان امسال همانند پارسال به نسبت سالهای قبل تنها یک درصد افزایش داشته باشد. این دستاورد بسیار بزرگی است که سعی میشود تابستان پیش رو هم با همین هدفگذاری کمی از هماینک برنامهریزی کنیم. وی در ادامه با اشاره به بهرهبرداری ۱۰۸ پروژه ساخت و سازی با سرمایهگذاری ۲۴ هزار میلیارد تومان و ۵ پروژه ساز و کاری در چارچوب پویش #هرهفته_الف_ب_ایران تا به امروز گفت: امید است در هفتهها و ماههای پیش رو مابقی طرحها به موقع در مدار بهرهبرداری قرار گیرند. وی از آبرسانی همزمان به ۴۰۰ روستای کشور در استانهای مختلف با جمعیت ۲۸۱ هزار نفر در هفته پیش روی پویش #هرهفته_الف_ب_ایران خبر داد که با این اقدام، جمعیت روستایی ما که در دوره فعالیت دولت حاضر از شبکه آب سالم و پایدار بهرهمند شدهاند به ۸ میلیون نفر خواهد رسید و این مسیر تا پایان این دوره و همچین سالهای بعد ادامه خواهد داشت. وزیر نیرو تصریح کرد: حاصل کار هماهنگ و همدلانهای که امسال صورت گرفت نه تنها در تاریخ صنعت برق کشور که در تاریخ سیاسی ایران ثبت و ضبط خواهد شد. اردکانیان گفت: بخش تجدیدپذیر حرکت تازهای آغاز کرده و امید است با همکاری نزدیکتر واحدهای مختلف در وزارت نیرو در قالب شورای راهبردی انرژیهای تجدیدپذیر و همچنین پشتیبانیها و همدلیهای بخش خصوصی فعال در این عرصه، مسائل حل و فصل شود. وی با اشاره به وجود فرصتهای خوب در منطقه اظهار امیدواری کرد در همین دوره مدیریتی، موضوع صادرات انرژیهای تجدیدپذیر را عملیاتی کنیم. باید مشکلات موجود رفع شود و در این زمینه نیازمند همدلی بیشتر همکاران در بخش خصوصی هستیم. وزیر نیرو با اشاره به توانایی بخش خصوصی موسس در ظرفیت سازی بیشتر، همکاری نزدیکتر با سازمان دولت و مشارکت در تصمیمسازی ها در کنار بخش خصوصی به معنای عام، گفت: این بخش، بخشی است که از آن انتظارات بیشتری داریم و چشمداشت آنها هم وسیعتر است. چشمداشت این که از فرصت مجاورت با افغانستان که یکی از وسیعترین تونلهای باد مشترک در مرز دو کشور وجود دارد و وزارت نیرو مسئول کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی دو کشور است، با توجه به برگزاری نمایشگاه وسیع تجاری و صنعتی در کابل در روزهای آتی و برگزاری اجلاس کمیسیون مشترک اقتصادی این دو تا یک ماه آینده در کابل، در اینجا نیازمند همکاری و حرکت دوشادوش با بخش خصوصی بویژه در صنعت برق هستیم تا همپای وزارت نیرو راهها و معبرها را باز کنند طیف وسیعی از شرکتهای تجهیزاتی و تعمیراتی با توجه به شرایط پس از جنگ در افغانستان وارد این بازار شوند، بویژه در بخش تجدیدپذیر، در ماههای پیش رو تا پایان سال بتوانیم دستاوردهای بیشتری داشته باشیم. وی همچنین با بیان این که امید است این روزها گشایش مناسبی ایجاد شده و از فشار موجود بر عهده تولیدکنندگان در بخش خصوصی کاسته شود، به تقدیر چندین باره مقام معظم رهبری و رئیس جمهوری از اقدام وزارت نیرو اشاره کرد و گفت: این علامت آن است که هم ما قدر این فرصت را به خوبی دانستیم و در ماههای پیش رو بویژه برای تدارک زمستان و مسائل مربوط به سوخت نیروگاهها و تعمیرات و نگهداری آنها و فعالیتهایی این چنینی فرصتها را مورد استفاده قرار خواهیم داد.
http://news.moe.gov.ir/News-List/56901
وزیر نیرو در جمع خبرنگاران مطرح کرد:
اجرای پایلوت طرح نیروگاه ملی در نیروگاههای ری و بوئینزهرا
وزیر نیرو با بیان اینکه طرح نیروگاه ملی ترکیبی از مطالعات مهندسی شرکتهای دانشبنیان و دانشگاهها است، گفت: این طرح در دو نیروگاه ری و بوئین زهرا به صورت پایلوت اجرا خواهد شد.
بهگزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، "رضا اردکانیان" در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت نیروگاه ملی افزود: طرح نیروگاه ملی ترکیبی از مطالعات مهندسی شرکتهای دانش بنیان و دانشگاهها بوده و اجرای آن در جهت ارتقای توانایی صنعت برق صورت میگیرد. وی با بیان اینکه طرح این پروژه بهطورکامل آماده و دو نیروگاه ری و بوئینزهرا برای اجرای پایلوت این طرح در نظر گرفته شده است، گفت: پایه این طرح بر مبنای مطالعات بومی بوده و موجب ارتقای دانش تولید در نیروگاههای گازی میشود. وی با اشاره به موضوع افزایش تعرفههای برق واحدهای صنعتی اظهار کرد: موضوع تعرفهها مسیر قانونی و کارشناسی خاصی دارد. ما در کنار بحثهای مدیریت مصرف باید به این نکته هم توجه داشته باشیم که تولیدکنندگان بهویژه افرادی که دارای محصولات صادراتی بوده و محصولات آنها تابع قیمت تکلیفی داخل نیست، باید از انرژی به شکل معقول و منطقی استفاده کنند. وی افزود: نباید از یارانههای مصرف انرژی به میزان قابل ملاحظه ای در اختیار تولیدکنندگان سایر کشورها قرار بگیرد چرا که آنها تعرفههایی را که در اقلام وارداتی اعمال میکنند در جهت حمایت از تولیدات خودشان بوده و از این تعرفههای اعمال شده، بخشی به همین یارانههای انرژی برمیگردد که پرداختن به این مسئله مسیر کارشناسی داشته و از سازمان دولت اعلام و به مردم منعکس خواهد شد. وزیر نیرو با بیان اینکه پیگیر وضعیت رودخانه سرخون که آغشته به نفت شده هستیم، گفت: بنده موضوع را پیگیری و با وزیر نفت هم در خصوص نارضایتی و گلایهای که برای اهالی منطقه ایجاد شده بود، صحبت کردم. خوشبختانه مشکل در بحث آب شرب نبوده و عمده مشکلات مربوط به فعالیتهای آبزیپروری و کشاورزی است که تدابیری برای رفع این مسائل اتخاذ شده است.
http://news.moe.gov.ir/News-List/56902