پرتال
تماس با ما
درباره ما
نقشه سایت
ورود
در هفته شانزدهم از پویش #هرهفته_الف_ب_ایران؛
دو طرح آب و فاضلاب استان سمنان با اعتبار ۲۷.۳ میلیارد تومان افتتاح میشود
دو طرح آب و فاضلاب استان سمنان با اعتبار ۲۷.۳ میلیارد تومان، فردا سهشنبه و در چارچوب شانزدهمین هفته از پویش #هرهفته_الف_ب_ایران با حضور "حمیدرضا جانباز" مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به بهرهبرداری میرسد.
بهگزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، این طرحها شامل تصفیهخانه و شبکه جمعآوری فاضلاب شهر شهمیرزاد و طرح آبرسانی به 19 روستا در استان سمنان است که با سرمایهگذاری ۲۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان از محل منابع دولتی و صندوق توسعه ملی در سالهای ۹۲ و ۹۵ اجرایی شدهاند. با بهرهبرداری از این طرحها برای ۳۲۶ نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم فرصت اشتغال ایجاد شده است. تصفیهخانه و شبکه جمعآوری فاضلاب شهر شهمیرزاد با ۲۳ میلیارد تومان با ظرفیت ۴۵۰۰ مترمکعب در شبانه روز به روش لجن فعال دارای 13 کیلومتر شبکه و خط انتقال فاضلاب است که ۲۸ هزار و ۳۰۰ نفر را زیر پوشش میبرد. طرح آبرسانی به 19 روستا نیز شامل مخازن زمینی به ظرفیت 300 مترمکعب، مخازن هوایی به ظرفیت 385 مترمکعب و ۴.۴ کیلومتر خطوط انتقال و اصلاح شبکه توزیع به طول ۴.۱۰ کیلومتر دیوار حائل و تثبیت است. این طرح با سرمایهگذاری ۴.۳ میلیارد تومان، با هدف افزایش کیفیت و کاهش هدررفت آب اجرا شده و 1741 خانوار با جمعیت 5373 نفر را زیر پوشش خواهد برد.
http://news.moe.gov.ir/News-List/56132
مدیرعامل شرکت برق منطقهای سمنان خبر داد:
احداث 2 نیروگاه خورشیدی با سرمایهگذاری بخش خصوصی در استان سمنان
مدیرعامل شرکت برق منطقهای سمنان از احداث احداث دو نیروگاه خورشیدی با سرمایهگذاری بخش خصوصی در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر دو نیروگاه در شهرهای دامغان و سمنان جمعاً به ظرفیت 20 مگاوات با نظارت برق منطقهای سمنان و 17 نیروگاه جمعاً به ظرفیت 100 کیلووات در سطح استان با نظارت شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان در حال احداث است.
بهگزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، "سیدعلی اکبر صباغ" در جلسه شورای برنامهریزی توسعه و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان که با حضور استاندار و معاونان و مدیران دستگاههای اجرایی استان در استانداری سمنان برگزار شد، با ارائه گزارش اهم اقدامات انجام شده درخصوص توسعه انرژیهای نو به عنوان یکی از اولویتهای 8 گانه راهبردی توسعهای استان گفت: به منظور تسهیل در روند درخواست متقاضیان و سرمایه گذاران در بخش احداث نیروگاه خورشیدی و انرژیهای نو اقداماتی چون، فراهم نمودن زمینه جهت صدور پروانه احداث نیروگاه خورشیدی، واگذاری زمین، صدور مجوز زیست محیطی و طرح اتصال به شبکه، پیگیری انعقاد قرارداد خرید تضمینی برق با متقاضی و نظارت بر احداث نیروگاه خورشیدی توسط دستگاههای اجرایی مرتبط به انجام رسیده است. وی افزود: در حال حاضر دو نیروگاه در شهرهای دامغان و سمنان جمعاً به ظرفیت 20 مگاوات با نظارت برق منطقهای سمنان و 17 نیروگاه جمعاً به ظرفیت 100 کیلووات در سطح استان با نظارت شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان در حال احداث است. بازنگری فرایند اخذ استعلامات از سازمانها و ادارات به نحوی که متقاضی نیاز به حضور فیزیکی در سازمانها و ادارات نداشته باشد، بازنگری رویه حضور متقاضی در زمان بازدید از زمین، امکان اخذ وجوه کارشناسی بازدید بهصورت غیرحضوری و تسهیل در امر ترخیص کالا از گمرک، از جمله پیشنهادهای مدیرعامل شرکت برق منطقهای سمنان بهمنظور سهولت در روند پاسخگویی به تقاضای سرمایه گذاران با توجه به شرایط شیوع کرونا عنوان شد. http://news.moe.gov.ir/News-List/56127